You are here

Prezentovan Flourish - pametni asistent za razvoj zaposlenih

20/05/2022
Prezentovan Flourish - pametni asistent za razvoj zaposlenih

U okviru Digitalnog dana Privredne komore Crne Gore, osnivačice startup-a Flourish Jasna Pejović i Valentina Radulović su prezentovale benefite korišćenja inovativne aplikacije Flourish-pametnog asistenta za razvoj zaposlenih. 

Ulaganje u razvoj mekih vještina zaposlenih je u direktnoj vezi sa njihovom produktivnošću i motivacijom na poslu, te samim tim povećava profitabilnost kompanije, a istovremeno pozitivno utiče na osjećaj sreće i zadovoljstva zaposlenih.

Tradicionalni načini razvoja mekih vještina nemaju kontinuitet i ne dovode do promjene u ponašanju. 

Mobilna aplikacija Flourish za manje od 10 minuta dnevno, mjeri, poboljšava i održava emocionalnu inteligenciju zaposlenih kroz interaktivan i u potpunosti personalizovan, gejmifikovan set vježbi i kvizova, pretvarajući upotrebu mekih vještina u naviku.  

Flourish je validiran od strane 6 internacionalnih kompanija, a trenutno se koristi i na Univerzitetu Denver, USA. Pobjednik je brojnih internacionalnih startup takmičenja, od kojih su najznačajnija EU4Tech-akcelerator Evropske Unije i Boost -UNDP za Evropu i Centralnu Aziju. 

Flourish je trenutno prisutan na našem i na engleskom jeziku, a uz želje da uskoro bude dostupan na svim jezicima svijeta Nada  Rakočević, Sekretarka Odbora udruženja informacionih i komunikacionih tehnologija u Privrednoj komori Crne Gore je zaključila ovaj Digitalni dan.