You are here

Okrugli sto - Implementacija projekta elektronske fiskalizacije iz aspekta tehničke implementacije

04/05/2021

Privredna komora Crne Gore u saradnji Upravom prihoda i carina, organizuje okrugli sto u četvrtak 6.05.2021. godine, sa početkom u 10 časova, u prostorijama Privredne komore Crne Gore (Novaka Miloševa 29/II, Podgorica), na temu: Implementacija projekta elektronske fiskalizacije iz aspekta tehničke implementacije

Imajući u vidu da je Uprava prihoda i carina objavila funkcionalnu i tehničku specifikaciju projekta na osnovu kojih ICT kompanije i stručnjaci nude tehnička rješenja koja ispunjavaju preduslove za omogućavanje fiskalnog servisa, odnosno praktičnu primjenu Zakona o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga i implementaciju projekta elektronske fiskalizacije, sastanak će biti prilika da predstavnici Uprave prihoda i carina i projektnog tima izvođača projekta sa predstavnicima ICT sektora razmotre eventualne nejasnoće u pomenutoj dokumentaciji, kao i izazove koje isti imaju na izradi rješenja.

U cilju uspješne pripreme sastanka, a u skladu sa epidemiološkim mjerama, molimo Vas da potvrdite svoje učešće popunjavanjem prijave, najkasnije do srijede 05.05.2021. godine na sljedećem LINK-u.

S obzirom da je broj mjesta ograničen, molim Vas da na prijavi odaberete opciju prisustva. U slučaju da ste birali opciju prisustva u sali Komore, a kapaciteti budu već popunjeni, na mail adresu, koju ste unijeli u prijavi, naknadno će Vam biti upućen pristupni link, za online učestvovanje na sastanku.

U cilju efikasnije organizacija vremenskog i sadržajnog okvira okruglog stola, putem prijave možete postaviti pitanje, ili uploadovati set pitanja. Pitanja možete dostaviti i na mail nrakocevic@pkcg.org

Agenda okruglog stola nalazi se u prilogu poziva. Telefon za informacije je: 067 610 733.

Fajlovi: