You are here

Poziv za posjetu industrijskoj zoni Antalije i B2B razgovore

13/01/2022

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa predstavnicima Industrijske zone u Antaliji organizuje posjetu i učešće na bilateralnim sastancima crnogorskih i turskih kompanija, koji će se održati od 20-23. februara 2022. u Antaliji.

Industrijska zona u Antaliji, je jedna od 5. najvećih industrijskih zona u Turskoj. Radi se o zoni u kojoj posluje više od 200 kompanija. Najveći broj kompanija radi u industrijama namještaja, metala, tekstila, bijele tehnike, poljoprivrede, građevinarstva, itd.

Organizator pokriva troškove smještaja, i sve interne transfere, tj. transfere od aerodroma do hotela, od hotela do mjesta događaja, kao i turu razgledanja grada. Učesnici će biti smješteni u hotelu Best Western Vib Hotel. Polazak je predviđen 20.februara a povratak 23.februara.

Istovremeno u ovoj posjeti pored predstavnika Crne Gore, učestvovaće i predstavnici Privredne komore Srbije, Privredne komore Federacije Bosne i Hercegovine. Učešće crnogorskih predstavnika je ograničeno na 5-7 kompanija. Prioritet će imati prvoprijavljene kompanije.

Učesnici sami snose troškove avionskog prevoza.

Nakon obilaska industrijske zone, za crnogorske kompanije koje su zainteresovane za kupovinu turskih proizvoda biće organizovani i bilateralni sastanci, na bazi prethodno iskazanog  interesovanja.

Događaj je prilika za ostvarivanje direktnih kontakata i saradnje između partnera iz Crne Gore i Turske.

Više informacija o industrijskoj zoni potražite na www.antalyaosb.org.tr

Najljubaznije Vas molimo da najkasnije do 18.januara pisanim putem na ovom LINK-u, potvrdite svoje interesovanje za učešće.

Zvanični jezik događaja i b2b susreta je engleski. 

We recommend