You are here

Ljetnja škola „Održivi razvoj industrije jahtinga i krstarenja“

24/05/2022

Pomorski fakultet u Kotoru organizuje ljetnju školu na temu „Održivi razvoj industrije jahtinga i krstarenja“. Ljetnja škola će se održati u okviru Erasmus+ CBHE projekta „Podsticanje internacionalizacije na crnogorskim VŠU kroz efikasno strateško planiranje“.

Ljetnja škola „Održivi razvoj industrije jahtinga i krstarenja“ otvorena je za studente i profesionalce. Ljetnja škola će se odžati od 18. do 23. jula 2022. godine na Pomorskom fakultetu u Kotoru, Univerzitet Crne Gore. Održava se u trajanju od 6. dana i akreditovana je sa 2 ECTS kredita.

Ljetnja škola će omogućiti dodatnu edukaciju i obuku budućih i sadašnjih stručnjaka iz oblasti plave ekonomije jačanjem individualnih kompetencija i kreiranjem upravljačke strukture koja će bolje odgovoriti nadolazećim izazovima pomorske industrije. Riječ je interdisciplinarnom programu koji obuhvata šire oblasti pomorstva, pomorskih operacija kao i menadžmenta, nautičkog i turizma baziranog na industriju krstarenja, njihov uticaj na okolinu i menadžment zaštite morske sredine i obale.

Registracija za događaj se obavlja popunjavanjem online prijave (https://docs.google.com/forms/d/1R1zXtI3Wx9_mSc9o2QmdLuiS772RkPBdGbGnHCLQVH4/viewform?edit_requested=true) i slanjem CV-a kao i potvrde o studiranju (za studente) ili potvrde o zaposlenju (za profesionalce) na mail adresu pfk.summerschool@gmail.com.

Za ovu godinu, broj učesnika je ograničen na 30, a učešće je besplatno.

Ljetnja škola će se održati na Engleskom jeziku.

We recommend