You are here

Edukativne radionice u Podgorici – SIA Crna Gora

06/05/2022

Besplatne edukativne radionice za mlade se se realizuju u sklopu najvećeg evropskog programa podrške društvenom preduzetništvu mladih, Nagrada za društvene promjene (Social Impact Award). U okviru ovih aktivnosti, učesnici će imati priliku da se informišu o konceptu društvenog preduzetništva i dobiju smjernice kako da kreiraju ideju.

Naredne tri radionice namijenjene su svim mladim ljudima u centralnoj regiji, a biće realizovane u Podgorici u periodu od 10-12. maja na tri crnogorska univerziteta (Univerzitet Crne Gore, Univerzitet Donja Gorica i Univerzitet Mediteran). Zainteresovani se mogu jednostavno prijaviti putem linka https://bit.ly/3KPGfWe , gdje mogu pronaći sve neophodne informacije.

Pored generalnih pokrovitelja, partneri programa su i kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora i Crnogorski Telekom, zatim udruženja Privredna komora Crne Gore i ICT Cortex, a podršku programu pružaju i Univerzitet Crne Gore, Univerzitet Donja Gorica, Univerzitet Mediteran, Neregelia, Hotel Hilton Podgorica i The Chedy Luštica Bay.

Tri pobjednička tima očekuje i početni kapital za realizaciju ideje u iznosu od 1.500 eura, mentorska podrška, kao i prilika da stečena znanja i vještine predstave na internacionalnom SIA Samitu, koji se ove godine održava u Beču.

Podsjećamo, svoju ideju zainteresovani (pojedinačno ili u timu) mogu prijaviti do 31. maja kroz popunjavanje jednostavne aplikacione forme na SIA veb sajtu (https://sia.click/me).

We recommend